Mijn naam is Martine Goudappel, ik ben de oprichtster van "Studio Goudappel."

Van creatief bezig zijn en de omgang met mensen en dieren geniet ik ontzettend. Vanuit de liefde voor dieren startte ik mijn middelbare schooltijd met een opleiding tot dierenverzorger. Daarna volgde ik een opleiding tot fotograaf in Almelo en aansluitend ben ik afgestudeerd als illustrator aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Mens en dier zijn terugkerende thema's in mijn foto's, schilderijen en illustraties. Ook de interactie met mensen van alle leeftijden vind ik leuk om in mijn werk tot uiting te laten komen. Met de oprichting van Studio Goudappel ging voor mij een langgekoesterde wens in vervulling en heb ik van alles wat ik leuk vind mijn werk gemaakt.

Bij Studio Goudappel gaat het echter om jou (de klant), daar draait het uiteindelijk allemaal om. Wij vinden elkaar in onze vier klantwaarden: 

Pakkend
Studio Goudappel verzorgt aansprekend werk, producten en diensten die verrassen, verwonderen, verblijden of op andere wijze de juiste snaar weten te treffen.

Praktisch
Studio Goudappel is praktisch zowel in de advies- als afsprakensfeer. Informatie over aangeboden producten en diensten is duidelijk en de prijzen zijn transparant.

Plezierig
Studio Goudappel is informeel, wij houden niet van gedoe maar van eenvoudig en direct zaken doen. Wij zijn betrouwbaar en flexibel in het maken van afspraken. 

Persoonlijk
Studio Goudappel is persoonlijk betrokken en direct toegankelijk; bel, mail of kom bij ons thuis! 

Als je dit ook aanspreekt dan kunnen wij het waarschijnlijk prima samen vinden...

Graag tot ziens!

Martine

 

© 2015 - 2020 Studio Goudappel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel